Erhvervsrengøring Odense

Professionel erhvervsrengøring og kontorrengøring i Odense og hele Fyn – specialister i rengøring af kontor mm.

God erhvervsrengøring er meget mere end blot rene omgivelser. Det kan nemlig have stor indflydelse på arbejdsglæden at møde ind på et pænt og rent kontor. Samtidig er det også afgørende for det ansigt I viser udadtil for kunder og samarbejdspartnere.

Hos rengøringsvirksomheden Dictum ApS, er vi parate til at hjælpe jer med at opnå dejlige rene arbejdsomgivelser.

Vi er stolte af at være en virksomhed, der altid stræber efter at levere den bedste kvalitet til vores kunder. God kundeservice, konkurrencedygtige priser og vores dygtige og smilende personale er helt essentielle kerneværdier i vores forretning.

Hvad koster erhvervsrengøring? Vi tilbyder erhvervsrengøring til en god timepris

Vores mål er at levere rengøring af høj kvalitet – til en pris hvor de fleste kan være med. Det er næsten umuligt at sige hvad jeres pris vil være, medmindre vi ved mere om omfanget af jeres rengøringsbehov.

Vi tilbyder altid en uforpligtende samtale, hvor vi forventningsafstemmer ift. jeres behov og ønsker, budget og hvad vi kan tilbyde jer ud fra det.

Vi forsøger altid at holde vores rengøringspriser til erhverv på et fornuftigt niveau og kan med lidt grundig planlægning i samarbejde med jer sikre, at I får opretholdt rene og ryddelige omgivelser, uden at det ødelægger budgettet.

Kontor og erhvervsrengøring i Odense og på hele Fyn – rengøring af kontorer der skaber et bedre arbejdsmiljø

En typisk arbejdsdag på et kontor er ofte lig med en strøm af mennesker, der kommer og går i løbet af dagen. Denne ”trafik” er med til at øge mængden af snavs ligesom spredning af bakterier og medfølgende sygdom, også kan stige.

Med vores kontorrengøring på Fyn, kan I komme langt med at få rene og sunde arbejdsomgivelser.

Vi tilbyder både de daglige opgaver som aftørring af skrivebord og andre brugte overflader, rengøring af toilet m.m. Men vi tilbyder også opgaver der udføres med længere intervaller som hovedrengøring, vinduespudsning og flytterengøring, skulle dette blive nødvendigt.

Har I brug for håndværkerrengøring i Odense? Vi udfører omhyggelig rengøring efter håndværkere

Uanset om det er under eller efter en ombygning eller renovering, er håndværkerrengøring nødvendig.

Når I vælger en professionel partner som os, bringer det en række fordele med sig. Vi har nemlig de rette medarbejdere, ekspertise, metoder og midler til at fjerne bl.a. støv fra byggeriet, affald, pudsning af vinduer, grundig vask af gulve og meget mere. På den måde er området klar til at blive indviet hurtigt, uden nogle gener fra det tidligere byggeri.

Erhvervsrengøring i Odense og på resten af Fyn – kontakt os for flere informationer om kontorrengøring

Lyder ovenstående som noget for jer? Så lad os tage en uformel og uforpligtende samtale om jeres behov. Så skaber vi sammen et tilbud på jeres rengøringsløsning.

Vi sidder klar på tlf. 42 90 91 97 til at tage en snak med jer. Vi kan også kontaktes skriftligt på e-mail eller igennem vores kontaktformular her.

Vi hjælper kunder overalt i Odense og på resten af Fyn samt trekantområdet.

Erhvervsrengøring i Odense og på hele Fyn

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine oplysninger og hvad du ønsker tilbud på, så kontakter vi dig, så snart vi har en ledig medarbejder.