Faq

Ofte stillede spørgsmål

Prisen afhænger af, hvor stort dit hjem er, og den nødvendige rengøringsmængde. Udfra de forskellige parameter skræddersyer vi er fast pris. På denne måde kan man beregne rengøring ind i ens økonomi.


Gennemsnitsomkostninger for engangsydelser (hovedrengøring/ flytterengøring) er 475 kr i timen. Disse priser inkluderer rengøringsmidler, transportomkostninger (indenfor dækningsområdet), forsikring af dit hjem, moms og god løn for de ansatte.

Nogle kunder foretrækker at planlægge rengøringsaftaler, mens de er på arbejde eller er ude om dagen, mens andre fortrækker at være hjemme under processen. Dette er op til dig. Uanset din tidsplan, er du sikker på at modtage overlegen husholdningstjeneste – garanteret!
Hvis man ikke er hjemme under rengøringen, er vigtigt at udlevere det nødvendige antal nøgler/adgangskort til Dictums kontaktperson, som forsyner disse med anonymt mærke.

Dictum erstatter bortkomne nøgler/adgangskort og eventuel omstilling af låse. Er der installeret alarmer, der skal kobles fra, skal Dictums kontaktperson have oplyst kode og kodeord i god tid inden første rengøringsbesøg. Ændringer af kode eller kodeord skal oplyses til Dictum. Vi dækker ikke omkostninger af alarmsystemer.
Vi bestræber os på at du ved hvem dine rengøringsassistenter er. Vi ved, hvor vigtigt det er at have nogen, du kender, og som du har tillid til at tage hånd om dit hjem/erhverv. Du vil have en individuel rengøringsassistent eller et team på to rengøringsassistenter mm. til hver rengøring.

Der kan være undtagelse hvis rengøringsassistenten skifter stilling og ligeledes med sygdom, ferie og lign.
For at få det meste ud af rengøringen, er det vigtigt at gøre følgende:

  • Oprydning af huset, så vi let kan komme til
  • Afrydde vaske mm. Til afkalkning
  • Give plads til rengøringsassistenten

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dine oplysninger og hvad du ønsker tilbud på, så kontakter vi dig, så snart vi har en ledig medarbejder.